seherezadeworld.gp___seherezádé | bergüzar korel
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Bergüzar


Bergüzar Korel 1982. szeptember 2-án született Isztambulban. Szülei Tanju Korel és Hülya Darcan. Férjét a Seherezádé c. sorozatban ismerte meg, akitől azóta egy gyermeke született.

alapok&bergüzar & stílus&cikkek&extrák&news

 
Seherezádé


A történet egyik főszereplője Sehrazat, a tehetséges mérnöknő. A fiatal nő férje halála óta egyedül neveli öt éves beteg fiát. A kisfiú életét csak egy nagyon drága műtéttel lehet megmenteni. Persze Sehrazat egyből a lehetőségeket kutatja, ám csak egy megoldást talál...

alapok&szereplők&
szinkronhangok&
epizódismertetők&tudtad?&zenék&videók&
extrák
&news

 
TV-ben

Minden hétköznap 19:00, valamint 20:00-kor a FEM3 műsorán

 
Online

Nézd online:

1-20 epizód

21-40 epizód

41-60 epizód

61-80 epizód

81-100 epizód

 
Diamonds
 
starity

Az adatlapért kattints a képre.

 
Tartalom

Menük, modulok:
Bergüzar
Bergüzar: 40 modul
Extrák 3 modul
ikonok: 180 db
könyvjelzők: 66 db
animcáiók: 12 db
fejlécek: 6 db
háttérkép: 4 db

Seherezádé
Szereplők: 42 modul
Szinkronh.: 10 modul
Epizódi.: 158 db
Extrák: 3 modul
ikonok: 175 db
könyvjelzők: 71 db
animációk: 9 db
fejlécek: 29 db
háttérkép: 6 db

 

 

 

 

 

 

 

Ezel-Bosszú mindhalálig

1.
Ömer új külsővel és bosszúvággyal telve érkezik Ciprus szigetére, a régi barátai és korábbi menyasszonya által működtetett pazar kaszinóba. Már a kaszinóba vezető úton megrohanják az emlékek és haraggal tölti el a tudat, hogy Eyşan és Cengiz összeházasodott és közös gyermeket nevelnek. A két egykori szerelmes már az első napon összetalálkozik.

2.
Ezel megkönnyebbül, amikor sem Eysan, sem pedig áruló barátai nem ismerik fel, de rendkívül zaklatott lesz a rátörő érzelmektől. Úgy érzi, nem tudja, nem akarja megbocsátani a tönkretett életét, legfőképpen a hazugságot nem.

3.

Ezel egyre nagyobb tétekkel játszik Cengiz ellen, aki folyamatosan veszít. Eyşan megérzi régi szerelme közelségét, ami a múltjára emlékezteti. Kiderül, hogy a lány csak úgy tudta megmenteni testvérét, hogy belement az apja által kitervelt cselszövésbe és elkövetőként befeketítette Ömert.

4.

Ezel közben rájön, hogy ellenségei gyenge pontja nem más, mint a gyermek Can, ezért megbízza segítőjét a kisfiú megfigyelésével. Épp kapóra jön, amikor a kilovagoló kisfiú lova egyedül tér vissza.

5.

Ali egyre gyanúsabbnak találja Ezelt, és megpróbál Tefóból több információt kihúzni nem is sejtve, hogy Tefo igazából Ezelnek dolgozik. Bahar, Eyşan kishúga megérkezik a szigetre londoni kezeléséről. Az álarcosbálon megismerkedik Ezellel és teljesen a hatása alá kerül, méghozzá a fülig szerelmes Ali szeme láttára.

6.
Ezel, vagyis Ömer börtönben töltött múltjáról szörnyű dolgok derülnek ki. Apja, fia bűnösségéről meggyőzve, soha nem látogatta meg. Családjára való tekintettel Ömer inkább ellöki magától vak édesanyját és öccsét. Még sincs egyedül, hiszen egy másik elítélt, Ramiz a szárnyai alá veszi.

7.
Bahar rosszul lesz az álarcosbálon, de Eyşan nem engedi, hogy a helyi kórházba vigyék a húgát. Ezel a saját helikopterét rendeli oda, hogy Isztambulba repítse a beteget. Hamarosan Cengiz egy kerékcsere közben komoly veszélybe kerül.

8.

Ezel kis híján elárulja magát, amikor saját szüleit mutatják be neki, ráadásul a férfi már nem biztos benne, hogy képes bosszút állni, ám ekkor megérkezik Ramiz. Bahar furcsán viselkedik, és szó nélkül távozik Ezel oldalán a családi ebédről - Ali legnagyobb bosszúságára. Kiderül, hogy Bahar leukémiában szenved, de ezt családja előtt titokban tartja.

9.

Ali képtelen kideríteni bármit is Ezel korábbi életéről, ezért most a férfi két kísérője után nyomoz. Megtalálja Kamil exnejét, így megtudja, hogy a férfi korábban rendőrnyomozóként szolgált, amíg szenvedélybetegsége miatt ki nem tették a testülettől.

10.
Ezel kis furfanggal eléri, hogy közösen vacsorázzanak Eyşannal és Baharral. Az étterem régi emlékeket ébreszt mindegyikőjükben. Eyşan elmeséli, hogy volt egy férfi az életében, akitől a sors elválasztotta és akit azóta sem tud elfeledni. Ezel hazaküldi Kamilt a családjához.

11.
Cengiz ki akarja deríteni, mi történhetett Ezel és Meliha között a házában, amitől a nő olyan hirtelen elájult. Bahar elmondja neki, mindez azután történt, hogy a férfi valamit az idős nő fülébe súgott. Mindkét férfi Ömer egykori házába siet. Ali eközben megbízást kap, hogy figyeltesse Eyşant és törjön be Ezel lakásába, amíg a társaság hajókiránduláson vesz részt.


12.
Ali elviszi az Ezel számítógépén talált terveket Cengiznek, aki ezek után mindenáron be akar szállni az üzletbe. Ali figyelmezteti, hogy az idegennel nem tudnak olyan könnyen elbánni majd, ahogyan annak idején Ömerrel tették. Hosszú évek óta először Eyşan meglátogatja az apját.

13.
Ezel végre elmegy az anyjához, de csak kevés idejük marad beszélgetni, mert időközben hazajön az öccse is. Mert nem nézi jó szemmel a férfi gyakori látogatásait. Eyşan elmondja a férjének, hogy visszatért az apja. Ezel és Bahar ajándokat vásárol a helyi árvaháznak, így a férfi közelebb férkőzhet a lelőtt biztonsági őr kisfiához.

14.

Ali és Cengiz egymásnak ugrik, amikor Cengiz ki akar szállni a titkos szerencsejáték-üzletből, hogy csak az új szállodával foglalkozhasson. Cengiz visszaemlékezéséből kiderül, a férfi tisztában van azzal, hogy a kis Can nem tőle van, mivel Ali egyik megjegyzése után DNS-vizsgálatot készíttetett.

15.
Ezel el akarja távolítani magától Bahart, mivel túlságosan emlékezteti őt Eyşanra. Cengiz megcsalja a feleségét egy másik nővel, akit - terve részeként - Ezel bérelt fel. Bahar Ali segítségével elutazik egy kis időre, hogy megnyugodjon. Ezel végre meglátogatja az apját is. Mert állást kap egy lapnál, és nyomozni kezd a bátyja után.

16.
Mert megmutatja a cikkét Cengiznek, aki pánikba esik és utasítja Alit, hogy szegődjön a fiú nyomába. Ketten mennek el a gyerekotthonba, hogy beszéljenek a lelőtt biztonsági őr árvájával. Mertet felzaklatja a találkozás, de nem hajlandó abbahagyni a nyomozást. Ezel megmenti Cengiz életét.

17.

Cengiz és Ali értesítik régi bűntársukat Mert nyomozásáról. Ezel fel akarja fedni magát az öccse előtt, de Ramiznak sikerül erről lebeszélnie. Bahar végre szóba áll Ezellel, akit az orvos megkér, próbálja meggyőzni a lányt, hogy kezeltesse magát.


18.
Mert nem adja fel a nyomozást, most a börtönbe akar bejutni, hogy Ömer egykori rabtársaival beszéljen, de nem sikerül neki. Ali, Cengiz és Ezel is megjelenik börtönnél. Ezelnek nagy megpróbáltatást jelent ez, hiszen vissza kell mennie a rácsok mögé. Ramiz elraboltatja Mertet. Eyşan megtalálja a videókazettát.


ismertető forrása: port.hu

 
Site info

Szerkesztő: Titi
Nyitás: 2011.05.27.
Téma: Bergüzar Korel, Seherezádé
E-mail:
seherezadegp@citromail.hu

Előző dizik

Eredmények

Fordítás:
Honlapverseny

 
Hírdetés

Hírdess te is!

2011.11.28.-2011.12.28.

2011.11.26.-2011.12.26.

2011.11.29.-2012.01.29.

2011.07.20.-2012.01.20.

Részletek-->

 
Elite Affiliates

           12/25
A chatben jelentkezhetsz

 
Top Affiliates

     Korlátlan hely
  99% hogy kikerülsz
A chatben jelentkezhetsz

 
 
Tájékoztató


Az oldalon minden saját!
A tartalmat én gyüjtöttem, írtam külföldi oldalak alapján.
Az extrák saját készítésüek. Kérlek csak saját használatra vidd el őket! A legfontosabb pedig: Ne Lopj!

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!